Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Запрошуємо мешканців громади долучитися до поминальних заходів.

Дата: 19.02.2021 13:56
Кількість переглядів: 446

Фото без опису

Цього року українці відзначатимуть славну дату - 30-річчя незалежності України. Незалежності, яка оплачена дорогою ціною – незліченною кількістю років втраченої свободи тих, хто сидів за неї у таборах та в’язницях, незбагненною кількістю життів тих, хто помирав за ідею вільної України зі зброєю у руках і без неї.

На шляху до незалежності український народ завжди приносив у жертву своїх найкращих синів і дочок. У цьому довгому списку є і Герої Небесної Сотні, пам'ять яких ми увічнюємо в ці дні.

Фото без опису

16 лютого 2021 року на засіданні виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради було затверджено план заходів на 18-28 лютого з підготовки та вшанування на території сільської ради роковин трагічних подій на Майдані.

Впродовж десяти днів у навчальних закладах Підгороднянської сільської ради відбуватимуться тематичні уроки, лекції, бесіди, присвячені пам’яті Героїв Небесної Сотні. Інформаційно-просвітницькі заходи, пов’язані з подіями під час Революції Гідності, історією українського державотворення, боротьбою українського народу за незалежність та територіальну цілісність своєї держави, демократичний вибір України проходитимуть у бібліотеках.

19 лютого відбудеться вшанування біля пам’ятника Героям Небесної Сотні у селі Великий Ходачків.

У неділю, 21 лютого, в усіх храмах сіл громади відбудуться поминальні молитви. Відтак о 12:30 відбудеться покладання квітів і реквієм пам’яті Героїв Небесної Сотні біля символічної могили борцям за волю та незалежність України «Герої не вмирають» в селі Почапинці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано