A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулася нарада з керівниками закладів освіти Підгороднянської сільської ради.

Дата: 18.02.2021 16:24
Кількість переглядів: 350

Фото без опису

18 лютого на базі комунального закладу «Почапинський заклад загальної середньої освіти» відбулася нарада з керівниками закладів освіти Підгороднянської сільської ради.

Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Підгороднянської сільської ради Оксана Алєксєєва обговорила з керівниками навчально-виховних закладів громади низку важливих питань, зокрема: план роботи педагогів у канікулярний час, особливості нарахування заробітної плати працівників, інші питання фінансово-господарської діяльності у ІІ семестрі 2020/2021 навчального року.

Фото без опису

Головний спеціаліст відділу Валентина Медицька проінформувала щодо організації освітнього процесу, видачі документів про освіту здобувачам освіти, про атестацію педагогічних працівників.

Фото без опису

У роботі наради також взяли участь начальник Тернопільського районного управління Держпродспоживслужби Микола Сипко та спеціаліст управління Олена Паламар, які провели роз’яснювальну роботу з питань організації процесу харчування в закладах освіти та дотримання вимог законодавства про безпечність і окремі показники якості харчових продуктів.

Фото без опису

В рамках робочої поїздки Оксана Алєксєєва та Валентина Медицька оглянули харчоблок та бібліотеку Почапинської школи.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано