A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулося засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради

Дата: 17.02.2021 10:16
Кількість переглядів: 323

 

16 лютого відбулося засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради, яке провів заступник голови з питань діяльності виконавчих органів Підгороднянської сільської ради Володимир Борисович Осядач. На порядок денний засідання було винесено 10 питань. Зокрема, члени виконкому затвердили план заходів з підготовки та вшанування на території сільської ради роковин трагічних подій на Майдані.

Заслухавши виступ старости Забойківського старостинського округу Безкоровайної Христини Василівни з проханням порушити перед Тернопільською районною державною адміністрацією клопотання про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» мешканці села Забойки та представлення багатодітної матері до нагороди, виконавчий комітет сільської ради вирішив доручити порушити дане клопотання голові виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради Чапраку Сергію Володимировичу.

Заслухавши та обговоривши виступ Володимира Осядача, виконавчий комітет надав згоду на організацію співробітництва із Великогаївською сільською радою через Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) з метою забезпечення надання соціальних послуг особам похилого віку і інвалідам, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги та сім’ям, дітям та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах і проживають на території сіл Підгороднянської сільської ради.

Також було присвоєно поштові адреси низці будівель, розташованих на території Підгороднянської сільської ради, зокрема й будівлі Почапинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини (поштова адреса: вул. Жовтнева, 7, с. Почапинці, Тернопільський район, Тернопільська область). Розглянуто інші питання, важливі для життєдіяльності Підгороднянської громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано