A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Співпраця між громадами

Дата: 11.02.2021 17:12
Кількість переглядів: 301

 

Фото без опису11 лютого 2021 року у залі засідань Великогаївської сільської ради головами Підгороднянської територіальної громади Сергієм Чапраком та Великогаївської територіальної громади Олегом Кохманом підписано меморандум про співпрацю у сфері надання соціальних послуг.

Фото без опису

Цим меморандумом передбачено, що Підгороднянська сільська рада делегує Центру соціального обслуговування Великогаївської сільської ради забезпечення якісного надання соціальних послуг особам похилого віку, інвалідам, сім’ям, дітям та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги за місцем проживання. Фінансування виконання делегованих завдань Підгороднянська сільська рада здійснюватиме у вигляді міжбюджетного трансферу.

Також умовами меморандуму передбачено працевлаштування до Центру соціального обслуговування Великогаївської ОТГ працівників, що обслуговують села Підгороднянської громади.

Така співпраця між двома громадами є альтернативою створенню і утриманню власного Центру соціального обслуговування в громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано