A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Кому поскаржитися на перевізників?

Дата: 12.01.2021 14:59
Кількість переглядів: 328

На адресу Підгороднянської сільської ради надходять звернення щодо  неналежного транспортного сполучення між населеними пунктами Підгороднянської об’єднаної територіальної громади та містом Тернополем.

Фото без опису

Шановні мешканці громади! Вкотре зазначаємо, що питання перевезень, які здійснюються перевізниками у Тернопільському районі, зокрема й на території Підгороднянської об’єднаної громади, на превеликий жаль, не належать до компетенції сільської ради. Ми не є організатором перевезень на маршрутах!

Таким організатором, відповідно до пункту 4 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, що не виходять за межі району, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 року №1081, є районна державна адміністрація.

Будь-яких важелів впливу на перевізника сільська рада не має, однак в межах наданих законом повноважень та відповідно до норм чинного законодавства, вживає заходи щодо налагодження належного транспортного сполучення.

Зокрема Підгороднянська сільська рада направила відповідні звернення до Тернопільської районної державної адміністрації, як до організатора перевезень, щодо забезпечення належного транспортного автобусного сполучення між населеними пунктами Підгороднянської об’єднаної територіальної громади та містом Тернополем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано