A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Депутати Підгороднянської сільської ради зібралися на позачергову сесію

Дата: 06.01.2021 10:58
Кількість переглядів: 600

Фото без опису

У середу, 5 січня, відбулася позачергова четверта сесія Підгороднянської сільської ради, на порядок денний якої було винесено п’ять питань:

-про прийняття комунальних навчальних закладів у власність Підгороднянської сільської ради, в склад засновників яких входить Підгороднянська територіальна громада ; - про встановлення пільгових категорій дітей на 2021 рік для забезпечення безкоштовним харчуванням у закладах загальної середньої та дошкільної освіти Підгороднянської сільської ради;

-про міжбюджетний трансферт на 2021 рік;

-про затвердження нового штатного розпису Підгороднянської сільської ради;

- різне.

Перед початком роботи сесії голова громади Сергій Чапрак і присутні в залі привітали з днем народження старосту села Драганівка Марію Піговську.

Також відбулося представлення переможців конкурсу , що відбувся напередодні, на заміщення вакантних посад у Підгороднянській сільській раді :

-начальника відділу освіти, культури, молоді і спорту;

-начальника земельного відділу;

-спеціаліста І категорії (паспортиста) відділу загальної та організаційної роботи.

Ними, відповідно, стали: Алєксєєва Оксана Михайлівна (попереднє місце роботи - Тернопільська Українська гімназія імені І. Франка), Поважна Ольга Тарасівна (реєстратор міськрайонного управління Держгеокадастру в Тернопільській області) та Матвіїшин Світлана Ярославівна (до створення громади працювала секретарем Підгороднянської сільської ради).

Відтак депутати перейшли до розгляду питань порядку денного. Ознайомитися з рішеннями та протоколами сесій сільської ради можна буде на цьому сайті в розділі Документи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано