A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Виїзне засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради

Дата: 03.12.2020 10:31
Кількість переглядів: 327

У четвер, 3 грудня, в адмінприміщенні старостинського округу ( колишньої сільської ради ) с. Довжанка відбулося засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради.
Як зазначив голова громади Сергій Чапрак, такі виїзні засідання практикуватимуться постійно, щоб депутати, члени виконкому і керівництво громади бачили ситуацію по селах - стан доріг, комунальних закладів тощо.
На засіданні члени виконкому заслухали інформацію начальника сектору провенції Тернопільського ВП ГУНП у Тернопільській області Ярослава Володимировича Мудрого щодо охорони громадського порядку та боротьби зі злочинністю на території Підгороднянської сільської ради; затвердили правила благоустрою на території населених пунктів Підгороднянської сільської ради, ознайомитися з якими мешканці громади можуть в адмінприміщеннях старостинських округів та на сайті громади, який перебуває на завершальній стадії розробки і вже днями буде доступний у мережі.
Фото без опису
Також рішенням виконкому Богдана Григоровича Ящика уповноважено на здійснення державної реєстрації актів цивільного стану (шлюбу, народження, смерті), а старост сіл громади - на вчинення нотаріальних дій.
Також на засіданні виконкому було затверджено рішення про створення адмінкомісії та її склад, розглянуто низку інших важливих питань життєдіяльності громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано