Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулася серпнева конференція освітян Підгороднянської громади

Дата: 30.08.2024 17:06
Кількість переглядів: 50

Фото без опису
Напередодні нового навчального року відбулася серпнева конференція освітян Підгороднянської громади, на яку було запрошено голову громади Сергія Чапрака та керуючого справами виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради Богдана Ящика.
Аналіз роботи системи освіти Підгороднянської громади у 2023/20234 навчальному році в умовах воєнного стану провела очільниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Оксана Алєєксєєва, яка наголосила, що безпека усіх учасників освітнього процесу - ключове завдання. До слова, всі заклади загальної середньої освіти нашої громади забезпечені укриттями, тож з вересня наші діти навчатимуться в очному форматі.
Начальник відділу освіти закцентувала увагу на основних аспектах роботи в галузі освіти та презентувала звіт за 2023/24 н.р. на тему: «Особливості роботи галузі освіти Підгороднянської громади в умовах воєнного стану». Також було окреслено пріоритетні завдання на 2024/25 навчальний рік.
Далі учасники конференції працювали у форматі «запитання-відповідь», завдяки чому вдалося обговорити чимало актуальних питань, які сьогодні хвилюють освітян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано