Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю

Дата: 24.07.2024 17:14
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Запрошуємо вас прийняти активну участь у громадському обговоренні Проекту Програми розвитку молодіжної політики в Підгороднянській громаді на період 2025 – 2027рр. «ГРОМАДА МАЙБУТНЬОГО», яке відбудеться 07 серпня 2024 року о 12:00 в адмінприміщенні сільської ради  с.Підгородне за адресою вул. Бережанська,70.

В рамках обговорення ви зможете надати пропозиції, задати запитання та отримати на них відповіді.     

Написанню Програми передувала тривала і кропітка робота ініціативної групи, до складу якої ввійшли члени

Молодіжної ради громади; активні представники нашої молоді, сповнені ідей, бажання та мотивації стати творцем реальних змін у громаді; працівники виконавчих органів та депутати сільської ради, відповідальні за молодіжну політику.

Ще в листопаді минулого року команда Підгороднянської громади успішно подолала відбір та була обрана для подальшої участі в проєкті «Творимо молодіжну політику в громаді разом з молоддю». Учасники ініціативної групи пройшли інтенсивний курс навчань в Києві, виконали низку практичних завдань, серед яких – опитування молодих людей віком 14-35 років, результати якого лягли в основу написання Програми.

Тож до вашої уваги проект Програми, ознайомитися з яким можна за посиланням https://pidgorodnyanska-gromada.gov.ua/news/1721810609/

Свої зауваження, коментарі та пропозиції щодо документа  надіслайте нам на електрону пошту inbox@pidgorodnyanska-gromada.gov.ua. Термін надання  зауважень та пропозицій складає 15 днів від дня публікації даного оголошення.

Нагадуємо, що створення Молодіжної програми в громаді проводилося в рамках проєкту «Творимо молодіжну політику в громаді разом із молоддю», який організовано в межах програми «Мріємо та діємо», що впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну Разом (БУР), Центром «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано