Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

У громаді працює мобільний адміністратор для надання адміністративних послуг на виїзді

Дата: 22.05.2024 10:34
Кількість переглядів: 126

Фото без опису

 

У Центрі надання адміністративних послуг «Центр Дії» Підгороднянської сільської ради завдяки використанню спеціального автоматизованого комплексу «Мобільний кейс» можна отримати адміністративні послуги на виїзді за місцем перебування суб’єктів звернення певних категорій осіб, в тому числі осіб із інвалідністю.

Надання адміністративних послуг на пересувному робочому місці здійснюється шляхом виїзду адміністратора за місцем проживання/перебування суб’єкта звернення (удома, в лікарні, у закладі соціальної сфери). Також послуги доступні для внутрішньо переміщених осіб, які зареєстровані на території нашої громади і підпадають під категорії осіб, які мають право на отримання послуг.

Для мешканців громади з використанням «Мобільного кейсу» доступні всі  послуги, які сьогодні надає ЦНАП Підгороднянської сільської ради.

 

Категорії осіб, які мають право на отримання послуг:

старші вісімдесяти років;

з інвалідністю першої групи;

ті, хто за станом здоров’я не може пересуватися.

 

Як скористатися послугою?

Крок 1. Представник людини, яка потребує отримати адміністративну послугу, звертається до Центру надання адміністративних послуг за адресою:  с. Підгородне, вул. Бережанська, 70. Це може бути родич, сусід чи соціальний працівник.

Крок 2. Працівник ЦНАП надає консультацію та перевіряє, чи може людина отримати послугу віддалено, і формує заяву на отримання послуги.

Крок 3. Працівник ЦНАП виїжджає за місцем проживання клієнта із «Мобільним кейсом» та надає адміністративну послугу.

Можливість отримати послуги ЦНАП удома діятиме на постійній основі.

Якщо ви знаєте жителів нашої громади, яким потрібно отримати адміністративну послугу, і вони належать до зазначених категорій, звертайтеся до Центру надання адміністративних послуг Підгороднянської сільської ради.

 

Графік роботи пересувного віддаленого робочого місця адміністратора ЦНАПу із застосуванням спеціального автоматизованого комплексу «Мобільний кейс»:

середа з 9:00 до 12:00.

 

Детальну інформацію можна отримати:

у Центрі надання адміністративних послуг Підгороднянської сільської ради за адресою: с. Підгородне, вул. бережанська, 70;

за номерами телефонів: 0352 499009; 098 847 0134.

на сайті громади за посиланням: https://pidgorodnyanska-gromada.gov.ua/mobilnij-administrator-13-25-07-02-05-2024/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано