Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

На засіданні виконкому було розглянуто 26 питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.

Дата: 11.04.2024 15:16
Кількість переглядів: 23

Фото без опису

Сьогодні, 11 квітня, відбулося засідання виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради, яке провів голова громади Сергій Чапрак.

Члени виконкому заслухали звіт про виконання бюджету громади за І квартал 2024 року. Звіт було ухвалено та подано для затвердження на сесію сільської ради.

У рамках засідання затвердили план заходів щодо посилення пожежної безпеки на території громади, проведення навчання населення правил пожежної безпеки в побуті та громадських місцях. Затвердили перелік осіб, які розмістили ВПО та подали заяву про отримання компенсації за березень 2024 року.

Також було розглянуто заяви громадян про призначення компенсації особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі; про присвоєння адреси об’єктам нерухомого майна; про надання дозволу на тимчасове зберігання будівельних матеріалів. ТОВ «ТЕРІНВЕСТ» надано дозвіл на розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які, відповідно до регламенту, будуть оприлюднені на офіційному вебсайті громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано