Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Медики відзначили професійне свято

Дата: 27.07.2023 14:41
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Сьогодні професійне свято відзначають особливі люди, які обрали своїм покликанням благородну і жертовну справу. Лікарі, медсестри, акушери, фельдшери, санітари, лаборанти , фармацевти – у кожного з вас особлива місія і власна відповідальність за життя та здоров’я людини. Ви не просто свідки сотень історій, у яких – розпач, мука, зневіра. Ви не лише очевидці нереальних зцілень, отримання ще одного шансу, дива появи нового життя. Ви – активні учасники цих подій. Змагаєтеся, боретеся, не здаєтеся, стоїте до кінця.

Тож День медичного працівника — це ще одна нагода висловити вам вдячність за щоденну відповідальну, важливу і нелегку працю, за ваші зусилля і старання, за врятовані життя. Низький уклін військовим медикам! Всім тим, хто рятує наших поранених захисників, допомагає їм одужувати і проходити реабілітацію після поранень. Велика вам шана!

За сумлінну працю, високий професіоналізм і вагомий внесок у розвиток медицини з нагоди професійного свята подяками Підгороднянської сільської ради сьогодні були відзначені завідувачка амбулаторії загальної практики-сімейної медицини села Почапинці Наталія Саковець, акушерка фельдшерсько-акушерського пункту села Довжанка Юлія Нетофор та фельдшерка фельдшерсько-акушерського пункту села Забойки Тетяна Богоніс. Також подяку від громади керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Підгороднянської сільської ради Богдан Ящик вручив директорці КНП Великоберезовицької селищної ради «Тернопільський центр первинної медико-санітарної допомоги» Галині Соколовській, яка теж приїхала на свято до колег не з порожніми руками. Грамотами «Тернопільського центру первинної медико-санітарної допомоги» були нагороджені фельдшерка Почапинської амбулаторії Ірина Тихонюк, акушерка ФАПу села Підгородне Галина Лічнер та молодша медична сестра ФАПу села Домаморич Світлана Петрівна Сворінь, яка, на жаль, не змогла бути присутня. Також лікарям амбулаторії та фельдшерам і акушерам ФАПів нашої громади були передані медичні інструменти (стетоскопи, небулайзери, інгалятори тощо). Галина Василівна привітала колег з професійним святом та подякувала адміністрації громади за співпрацю і матеріальну підтримку, що дозволяє укомплектовувати амбулаторію та ФАПи нашої громади всім необхідним, аби лікарі та фельдшери могли надавати медичну допомогу місцевим мешканцям.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано