A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулася тридцять восьма сесія Підгороднянської сільської ради

Дата: 28.04.2023 15:12
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

На сесії Підгороднянської сільської ради, яка відбулася в четвер, 27 травня, депутати заслухали та затвердили звіт про виконання бюджету Підгороднянської сільської територіальної громади за перший квартал 2023 року, який попередньо було заслухано на засіданні виконавчого комітету сільської ради.

Загалом депутати розглянули 12 питань. Зокрема було затверджено Програму протидії проявам тероризму, організованій злочинності та корупції на території Підгороднянської сільської ради на 2023 рік та Комплексну програму підтримки ветеранів війни та членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил на 2023-2025 роки. Внесено зміни до Програми соціального захисту окремих категорій населення Підгороднянської сільської ради на 2023 рік та до Програми розвитку фізичної культури та спорту Підгороднянської сільської ради на 2023-2025 роки.

До слова, за клопотанням Комунальної установи Тернопільської обласної ради «Тернопільської обласної дитячо-юнацької спортивної школи з біатлону» сесією сільської ради було вирішено в рамках Програми розвитку фізичної культури та спорту відзначити грошовою премією вихованця ДЮСШ з біатлону, жителя села Підгородне, члена команди Тернопільської області з біатлону, кандидата в майстри спорту України, дворазового чемпіона України з біатлону серед юнаків Костянтина Марценюка, 2008 року народження, за високі спортивні здобутки у 2023 році. Під оплески присутніх голова громади Сергій Чапрак вручив юному спортсмену сертифікат на 5 000 гривень та побажав подальших успіхів, наполегливості на тренуваннях, наснаги і перемог.

За розглядом клопотання батьків дітей з інвалідністю при цукровому діабеті 1 типу було вирішено надати їм матеріальну допомогу для закупівлі тест- смужок, голок та інших витратних матеріалів.

Детальніше про рішення з питань порядку денного тридцять восьмої сесії можна буде дізнатися на офіційному Веб-сайті громади після їх оприлюднення згідно з регламентом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано