A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Друга сесія восьмого скликання

Дата: 25.11.2020 16:34
Кількість переглядів: 335

Фото без опису

25 листопада відбулася друга сесія восьмого скликання Підгороднянської сільської ради, участь в роботі якої взяли 20 із 22 депутатів, заступник голови громади Володимир Осядач, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету сільської ради Богдан Ящик, старости сіл громади.

На розгляд сесії було винесено 13 питань, що здебільшого стосувалися організації роботи новоствореної Підгороднянської громади. Зокрема депутати прийняли зміни до сільського бюджету с. Підгородне; затвердили описи та зразки печаток і штампів виконавчого апарату Підгороднянської сільської ради та номерних печаток для довідок і вчинення нотаріальних дій старостам сіл громади; утворили комісії з реорганізації сільських рад; узгодили низку питань, пов’язаних із прийняттям до комунальної власності Підгороднянської сільської ради об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Тернопільського і Козівського районів, які знаходяться на території Підгороднянської сільської ради.

Окрім зазначених у порядку денному питань, в «різному» депутати обговорили локальні проблеми. Зокрема йшлося й про неналежне надання послуг перевізниками, що здійснюють пасажирські перевезення в селах громади. Так депутати Віктор Гарасим і Дмитро Піговський повідомили, що перевізник, який обслуговує маршрути Тернопіль-Забойки і Тернопіль-Драганівка самовільно змінив графік і маршрут руху. Голова громади Сергій Чапрак доручив заступнику Володимиру Осядачу з’ясувати обставини і вжити заходи для вирішення цієї проблеми.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано