A A A K K K
для людей із порушенням зору
Підгороднянська громада
Тернопільська область, Тернопільський район

Відбулася восьма сесія Підгороднянської сільської ради

Дата: 12.04.2021 11:11
Кількість переглядів: 1176

Фото без опису

У п’ятницю, 9 квітня, відбулася восьма сесія восьмого скликання Підгороднянської сільської ради, яку провів голова ради Сергій Чапрак. У роботі сесії взяли участь депутати, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Підгороднянської сільської ради Володимир Осядач, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету ради Богдан Ящик, начальники відділів та структурних підрозділів сільської ради, старости сіл громади.

На розгляд сесії було винесено 11 питань. Зокрема депутати прийняли зміни до сільського бюджету та до Програми розвитку фізичної культури і спорту Підгороднянської сільської ради на 2021 рік; затвердили «Положення про порядок передачі в оренду комунального майна Підгороднянської об’єднаної територіальної громади» та «Порядок виявлення, обстеження, взяття на облік, збереження та використання безхазяйного майна, майна відумерлої спадщини та набуття такого майна у комунальну власність Підгороднянської сільської ради»; передали на баланс відділу освіти, культури, молоді та спорту об’єкти комунальної власності Підгороднянської сільської ради (приміщення, споруди закладів освіти та культури).

З метою поліпшення якості надання адміністративних послуг депутати вирішили створити «Центр надання адміністративних послуг» Підгороднянської сільської ради та затвердили Положення про «Центр».

 

Фото без опису

Фото без опису

Одним із найважливіших питань, винесених на порядок денний восьмої сесії, було затвердження «Програми соціально-економічного розвитку Підгороднянської сільської ради на 2021 рік», яку презентував начальник відділу загальної та організаційної роботи Підгороднянської сільської ради Іван Рудакевич. Головними цілями «Програми» є підвищення якості життя і добробуту населення громади на основі забезпечення розвитку реального сектору економіки, створення сприятливих передумов для інвестування пріоритетних галузей економіки, підтримки малого і середнього бізнесу, створення нових робочих місць, підвищення конкурентоспроможності економіки громади, покращення якості надання послуг, розвитку культури і туризму, реалізації програм розвитку.

На завершення депутати розглянули заяви громадян.

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано